Smak i zapach potraw włoskich zawsze inspirował Polaków i sprawiał, że nabierali oni ochoty na odkrywanie innych potraw kuchni śródziemnomorskiej. Prym w tym względzie wiedzie oczywiście pizza, którą pokochaliśmy i wciąż bardzo chętnie ją spożywamy przy okazji spotkań rodzinnych, czy wypadów na miasto z przyjaciółmi. Cóż takiego jest w tym daniu, że zawładnęło ono naszymi kubkami smakowymi?
Sekretem jest przede wszystkim dobre ciasto.
Jego głównym składnikiem jest oczywiście odpowiednia mąka do pizzy. Specjalnie wyhodowane odmiany zboża mielone są przez znawców kuchni włoskiej, by móc połączyć się z innymi składnikami i stworzyć prawdziwą esencję włoskiego smaku. Dobre ciasto powinno być chrupiące i aromatyczne. Takie dokładnie będzie, gdy skorzystasz z naszej oferty. Nasza mąka do pizzy gwarantuje ci zawsze pyszną pizzę, za którą ustawiać się będą w twoim lokalu długie kolejki. Postaw na wyjątkową jakość i zaproponuj swoim gościom prawdziwie włoski smak specjału, jakim jest pizza.